BLI MEDLEM, PRØV TIL KUN 99,-

– ET SMITTENDE FORBILDE

ALLE INNLEGG

– ET SMITTENDE FORBILDE

31/10/2017

Jirina Slintakova (29) forelsket seg i Norge etter en ferie på Vestlandet. Nå lever hun ut den norske drømmen og har blitt et viktig symbol på hva Improving Lives handler om.

- Jirina utstråler positiv energi, og er en fantastisk jente å ha fått med i Improving Lives-gjengen vår. Hun gir så mye av seg selv, og sprer glede som smitter over på oss alle. Hun er et veldig godt eksempel på de verdiene vi står for, så vi er veldig stolt av ha henne med, sier daglig leder i Improving Lives, Torunn Ytrehus. 

At Jirina skulle ende opp i Norge var imidlertid ingen selvfølge. En ferie på besøk hos en venninne i Norge skulle snu opp ned på livet til den daværende 23-åringen fra Tsjekkia. Fascinasjonen for det norske kulturlandskapet ble så sterk at hun bestemte seg for å flytte nordover. I dag beskriver sin nye hverdag som et eventyr.

UREDD TILNÆRMING

Etter seks år på Austevoll, en øykommune utenfor Bergen, er Jirina åpen på at nordmenn har litt å lære av våre venner utenfor de norske landegrensene.

– Jeg forelsket meg i den norske kulturen, landskapet og naturen. Ikke først og fremst i nordmenn, sier Jirina og trekker på smilebåndet.  

For selv om naturen tok henne med storm, fikk den eventyrlystne tsjekkeren erfare at det er vesentlig kulturforskjell mellom Norge og Tsjekkia.

– Nordmenn er veldig stille og tilbaketrukket. Men så fort du blir kjent med mennesker i Norge, er de plutselig åpne og verdens snilleste. I Tsjekkia kan vi snakke med hvem som helst på bussen, smile til noen man ikke kjenner og slå av en prat.

– Jeg har beholdt min tsjekkiske tilnærming til mennesker, så får heller enkelte tenke at jeg er gal som kan hilse på fremmede, sier Jirina og ler.

- INSPIRERENDE

For det er nettopp åpenheten og tilnærmingen til andre mennesker som har blitt lagt merke til hos Torunn Ytrehus i Improving Lives. For selv om Jirina er en av de mest aktive medlemmene og trener seks ganger i uken, er det ikke det som får den daglige lederen til å trekke frem superlativene.

Torunn Ytrehus / Eier

– Jirina kommer med positive tilbakemeldinger, er aktiv i samtalene og gleder seg over resultater som andre oppnår. Når hun i tillegg er inspirerende og et aktivt medlem så er det til stor glede hos alle i Improving Lives, skryter Torunn.

I tillegg til å være en trening- og kostholdstjeneste er det sosiale en like viktig faktor for Improving Lives, mener Torunn. Grunnleggeren er nemlig krystallklar på at det er lettere å skape resultater sammen – ikke alene;

– Nøkkelen til at så mange ønsker å fortsette hos oss tror jeg handler i stor grad om det sosiale samfunnet vi har klart å skape sammen. Vi er et team som har det fantastisk gøy med kosthold og trening, og vi deler våre erfaringer, sier hun.

SUKSESSFAKTOR

Jirina sier at hun blir glad for de gode skussmålene, samtidig understreker hun at Improving Lives har gitt henne en bedre hverdag. Til tross for at humøret alltid er på topp, erkjenner den spreke 29-åringen at hun også har opplevd tøffere tider.

– Jeg har i likhet med veldig mange andre jenter vært gjennom en kroppslig berg- og dalbane. Jeg minnes fortsatt ungdomsårene hvor jeg var litt overvektig. Det er smertefullt når mennesker påpeker feil med kroppen din.

– På den andre siden har jeg også vært gjennom en tid senere i livet hvor jeg glemte hvor viktig kosthold er i hverdagen. Kiloene forsvant og jeg ble rett og slett for tynn, forteller Jirina åpenhjertig.

Men de siste årene har vært en eneste stor opptur for den entusiastiske vestlendingen. For etter at hun byttet ut personlig trener med Improving Lives, hevder hun at fokuset i hverdagen er blitt bedre.

– Nå har jeg fokus på både trening og kosthold, Improving Lives skaper en balanse i hverdagen som passer perfekt for meg! Det er deilig å kjenne at jeg har kontroll på kroppen og at jeg oppnår resultater. Men det som gjør meg mest glad er alle de flotte menneskene jeg kommer i kontakt med hver dag gjennom Improving Lives, avslutter Jirina.

Jirina Slintakova (29) / Medlem

BLI MEDLEM FOR KUN 99,-

Nå kan du få halv pris første måned, og betaler kun 99,-
(ingen bindingstid).

PRØV TIL KUN 99,-
*Deretter 199,- pr. mnd. Ingen bindingstid!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hold deg
oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tips om trening og kosthold rett i innboksen din.
Takk! Du er nå meldt på vårt nyhetsbrev.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.
Fremhevede poster

Nå kan du få halv pris første måned,
og betaler kun 99,- (ingen bindingstid).

PRØV TIL KUN 99,-

Følg Improving Lives på sosiale medier

Om Improving Lives

Siden vi startet opp høsten 2014, har vi hjulpet 20 000 vakre mennesker med å få en kropp og et liv de elsker. Vi tilpasser kosthold og trening til deg og din hverdag, og du har alltid planen din tilgjengelig på mobil, pc og nettbrett. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg og til å oppnå resultater med deg! Hjertelig velkommen til verdens beste gjeng.

Om Improving Lives

Improving Lives AS
Postboks 4306 Nydalen
0402 Oslo
E-post: support@improvinglives.no

Improving Lives AS © 2018
Oppnå den kroppen og det livet du alltid har ønsket deg!