BLI MEDLEM, PRØV TIL KUN 99,-

PROTEINRUNDSTYKKER

ALLE INNLEGG

PROTEINRUNDSTYKKER

26/6/2017

Disse rundstykkene kan du fint spise et par ganger i uken

Selv om vi anbefaler at du lager deg vaner som ikke gjør at du spiser brød og rundstykker til flere måltider hver dag, så synes vi at dette skal nytes et par ganger i uken om du er skikkelig glad i det! Det er ikke det at disse ikke er sunne, det er bare det at et måltid som består av brødskiver eller rundstykker med pålegg ofte ikke inneholder nok frukt/grønt/bær, noe som bør være en del av alle måltider.

Disse rundstykkene kan du fint spise et par ganger i uken, da de er både gode og sunne! Vi anbefaler helst at det kun blir ett måltid om dagen med havregryn, så om du spiser et par av disse til et måltid, så dropp for eksempel havregrøten til frokost. 

INGREDIENSER: 

  • 400 g havregryn
  • 1 stor boks cottage cheese 
  • 4 egg 
  • 2 ts bakepulver 
  • 1/2 ts salt

Topping (valgfritt): 

  • Sesamfrø 
  • Valmuefrø

Bruk en stavmikser eller blender til å male havregrynene, eller bruk havremel.

Ha cottage cheese, egg, bakepulver og salt i en bolle. Bland det godt sammen. Bruk en stavmikser for å få en klumpfri blanding. Rør inn de malte havregrynene.

Form deigen til rundstykker. Strø over noen frø, og stek de på 200 grader i 15-20 minutter til de er gyldenbrune. La rundstykkene hvile noen minutter på rist før de skjæres opp.

Spis rundstykkene med proteinrikt pålegg som skinke, makrell i tomat, kokte egg eller Cottage cheese og sukkerfritt syltetøy. Ha gjerne litt grønnsaker og en frukt ved siden av.

Måltidene i helgene.

Prøv å la måltidene i helgene være mest mulig lik måltidene i ukedagene. Spis mat som gir deg energi, gjør deg glad og gir deg en god følelse etter at måltidet er ferdig. 

Hvem har vel ikke vært utslitt en mandagsmorgen og ønsket seg en fridag til? Dette skyldes ofte lite og dårlig søvn etter litt for mye sukker og alkohol i helgen, og det handler ofte om mengden.

Vi anbefaler at du lager noen sunnere alternativer som både smaker like godt og er bedre for kroppen din. Pizza, lasagne, hamburger, sjokoladeboller og is kan nytes med den beste samvittighet ved å erstatte noen ingredienser med sunnere alternativer. 

Sukker kan erstattes med sukrin, hvetemel kan erstattes med fettredusert mandelmel, havremel eller bokhvetemel, ost kan byttes til magrere varianter og sjokolade finnes nå søtet med Stevia istedenfor sukker. 

Om du ønsker å drikke alkohol gjelder det å begrense antall enheter, og velge de beste alternativene. Unngå drinker, søt vin, cider og litervis med øl. Velg heller tørr vin, sukkerfrie drinker eller Cider og “lite” øl. Dette er bedre alternativer som inneholder mindre sukker og gir ferre kalorier. 

Tung styrketrening!

Tung styrketrening er den beste treningsformen for å stramme opp og forme kroppen din. Vi anbefaler derfor at du helst trener styrke 2-3 ganger i uken, og i tillegg har 1-2 intervalløkter med ulik varighet. Da vil du legge til rette for optimal forbrenning i kroppen din, og oppnå en sunn, stram og sterk kropp. 

Det kan lønne seg å få hjelp av noen med kompetanse innenfor trening, som kan vise deg riktig teknikk og også sette opp et treningsprogram tilpasset deg. Her gjelder de samme prinsippene, du må øke litt på vektene fra uke til uke for å få fremgang. 

Vi anbefaler at du starter med et helkroppsprogram, da dette vil gi deg mest igjen for tiden du bruker på trening i starten, når du har 2-3 økter i uken. Da får du nemlig belastet samme muskelgrupper flere ganger i løpet av en uke.

Mindre søtsug

BLI MEDLEM FOR KUN 99,-

Nå kan du få halv pris første måned, og betaler kun 99,-
(ingen bindingstid).

PRØV TIL KUN 99,-
*Deretter 199,- pr. mnd. Ingen bindingstid!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hold deg
oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tips om trening og kosthold rett i innboksen din.
Takk! Du er nå meldt på vårt nyhetsbrev.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.
Fremhevede poster

Nå kan du få halv pris første måned,
og betaler kun 99,- (ingen bindingstid).

PRØV TIL KUN 99,-

Følg Improving Lives på sosiale medier

Om Improving Lives

Siden vi startet opp høsten 2014, har 14 000 vakre mennesker lagt sin tillit i våre hender og jobbet for å lage en bedre versjon av seg selv. Våre programmer er tilpasset den enkelte, og alltid tilgjengelig på mobil, pc og nettbrett. Vi passer dermed for alle, uansett helsetilstand, bosted eller erfaring.

Om Improving Lives

Improving Lives AS
Postboks 4306 Nydalen
0402 Oslo
Tel: 93027758
E-post: [email protected]

Improving Lives AS © 2017
Oppnå den kroppen og helsen du alltid har ønsket deg!