BLI MEDLEM, PRØV TIL KUN 99,-

SUNN OG ENKEL MINIPIZZA DU KAN SPISE HVER DAG!

ALLE INNLEGG

SUNN OG ENKEL MINIPIZZA DU KAN SPISE HVER DAG!

31/5/2017

Hvem elsker ikke pizza, men kan vi få i pose og sekk?

Jeg elsker pizza og spiser det minst en gang i uken. Men til hverdags ønsker vi jo at maten vi spiser skal være sunn og gi kroppen vår masse god næring, samtidig som den smaker godt! Derfor vil jeg dele med deg min favorittoppskrift på en pizza, som er like sunn og enkel å lage som den er god! Og det liker vi, vi som har en hektisk hverdag :)

Oppskriften er til 1 porsjon:

Bunn:

  • 60 g havregryn
  • 1 egg
  • 1/4 ts bakepulver (kan sløyfes)
  • En klype salt og pepper
  • 1 ss mager kesam/yoghurt naturell/Drømmelett

Fyll:

  • 100-150 g kylling/kyllingkjøttdeig/svin/biff (bruk gjerne rester)
  • Valgfrie grønnsaker
  • 2-3 ss ketchup u/sukker, evt. tomatpuré/tacosaus u/sukker
  • 40 g lettost, revet

1. Forvarm ovnen til 220 grader.

2. Bland sammen ingrediensene til bunnen og smør den tynt utover et stekebrett kledd med bakepapir. Forstek bunnen i ca. 12-15 min.

3. Smør den forstekte bunnen med ketchup og legg på det kjøttet og grønnsakene du ønsker eller har tilgjengelig. Strø over revet ost. Stek pizzaen i 10-12 minutter, eller til toppen har begynt å bli gyllen.

Server med en enkel grønn salat ved siden av eller litt oppskjært gulrot. Så enkelt og så godt, og like god kald på niste dagen derpå! Tag meg gjerne på Instagram om du prøver den, jeg digger å se når du lager oppskriftene mine :)

Måltidene i helgene.

Prøv å la måltidene i helgene være mest mulig lik måltidene i ukedagene. Spis mat som gir deg energi, gjør deg glad og gir deg en god følelse etter at måltidet er ferdig. 

Hvem har vel ikke vært utslitt en mandagsmorgen og ønsket seg en fridag til? Dette skyldes ofte lite og dårlig søvn etter litt for mye sukker og alkohol i helgen, og det handler ofte om mengden.

Vi anbefaler at du lager noen sunnere alternativer som både smaker like godt og er bedre for kroppen din. Pizza, lasagne, hamburger, sjokoladeboller og is kan nytes med den beste samvittighet ved å erstatte noen ingredienser med sunnere alternativer. 

Sukker kan erstattes med sukrin, hvetemel kan erstattes med fettredusert mandelmel, havremel eller bokhvetemel, ost kan byttes til magrere varianter og sjokolade finnes nå søtet med Stevia istedenfor sukker. 

Om du ønsker å drikke alkohol gjelder det å begrense antall enheter, og velge de beste alternativene. Unngå drinker, søt vin, cider og litervis med øl. Velg heller tørr vin, sukkerfrie drinker eller Cider og “lite” øl. Dette er bedre alternativer som inneholder mindre sukker og gir ferre kalorier. 

Tung styrketrening!

Tung styrketrening er den beste treningsformen for å stramme opp og forme kroppen din. Vi anbefaler derfor at du helst trener styrke 2-3 ganger i uken, og i tillegg har 1-2 intervalløkter med ulik varighet. Da vil du legge til rette for optimal forbrenning i kroppen din, og oppnå en sunn, stram og sterk kropp. 

Det kan lønne seg å få hjelp av noen med kompetanse innenfor trening, som kan vise deg riktig teknikk og også sette opp et treningsprogram tilpasset deg. Her gjelder de samme prinsippene, du må øke litt på vektene fra uke til uke for å få fremgang. 

Vi anbefaler at du starter med et helkroppsprogram, da dette vil gi deg mest igjen for tiden du bruker på trening i starten, når du har 2-3 økter i uken. Da får du nemlig belastet samme muskelgrupper flere ganger i løpet av en uke.

Mindre søtsug

BLI MEDLEM FOR KUN 99,-

Nå kan du få halv pris første måned, og betaler kun 99,-
(ingen bindingstid).

PRØV TIL KUN 99,-
*Deretter 199,- pr. mnd. Ingen bindingstid!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hold deg
oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tips om trening og kosthold rett i innboksen din.
Takk! Du er nå meldt på vårt nyhetsbrev.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.
Fremhevede poster

Nå kan du få halv pris første måned,
og betaler kun 99,- (ingen bindingstid).

PRØV TIL KUN 99,-

Følg Improving Lives på sosiale medier

Om Improving Lives

Siden vi startet opp høsten 2014, har vi hjulpet 20 000 vakre mennesker med å få en kropp og et liv de elsker. Vi tilpasser kosthold og trening til deg og din hverdag, og du har alltid planen din tilgjengelig på mobil, pc og nettbrett. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg og til å oppnå resultater med deg! Hjertelig velkommen til verdens beste gjeng.

Om Improving Lives

Improving Lives AS
Postboks 4306 Nydalen
0402 Oslo
E-post: support@improvinglives.no

Improving Lives AS © 2018
Oppnå den kroppen og det livet du alltid har ønsket deg!